Fremtidens rapportering og revision

Der er ingen tvivl om, at revisors fremtidige kerneydelser bliver anderledes end dem, vi kender i dag.

Den traditionelle årsrapport kritiseres for at være for bagudskuende og er ikke i tilstrækkelig grad god nok til at indregne immaterielle aktiver og andre ’usynlige’ ressourcer. Samtidig er big data og ny teknologi med til at ændre arbejdet med finansielle oplysninger, og der er et stigende fokus i markedet på ESG informationer. Udviklingen stiller også nye krav til fremtidens tillidsydelser og revision. Derfor sætter FSR - danske revisorer fokus på fremtidens kerneydelser, og hvordan vi som branche skal bidrage med sikkerhed og tillid til informationerne i virksomhedernes rapportering.

Det gør vi som led i den politiske mærkesag Fremtidens Rapportering, der indgår som en del af FSR – danske revisorers strategi for 2016-2018.

I august 2016 udgav vi særmagasinet 'Fremtidens Rapportering', og vi arbejder med emnet i tæt samarbejde med foreningens udvalg og eksterne interessenter for at påvirke udviklingen. Vi skriver desuden løbende nye artikler om udviklingen, og hvad der skal til for at fremme den. Vi lægger særlig vægt på integrationen af de finansielle og ikke-finansielle informationer, vurdering af risici, fremadskuende informationer og teknologiens betydning for revisor, samt behovet for nye tillidsydelser.

Ønsker du at vide mere om den poliske mærkesag - eller har du eksempler på nye tanker og tiltag inden for rapportering eller tillidsydelser, som fortjener omtale, så tag endelig kontakt til os.


Viser 1 til 60 af totalt 60 resultater

Sorter listen

Kontakt

  • Vibeke Sylvest

    Chefkonsulent, Cand.jur, MPA

    6070 8791