Nyheder

Decembers dilemma: Et opkald fra politiet

Faglig nyhedI sager, hvor klienter ender på anklagebænken tiltalt for økonomisk kriminalitet, indkaldes en tidligere revisor ofte som vidne. I denne case tiltales en ejerleder for at have misbrugt sin stilling til at få sit selskab til at betale for private udgifter i form af gennemgribende renoveringer af to privatejede sommerhuse.

RevisionVirksomhedsret

En af dine tidligere revisionsklienter sidder på anklagebænken for at have begået mandatsvig over for det konkursramte entreprenørselskab, som han tidligere var ejer af og direktør for. Det angivelige mandatsvig kan henføres til, at selskabet har betalt for gennemgribende istandsættelser af to sommerhuse, som han ejer personligt.

Politiet har indkaldt dig som vidne i sagen, der verserer ved byretten.

Du bedes vælge den af de nedenstående reaktioner, som du mest sandsynligt vil vælge.

Svarfrist: Udløbet

Vi samler alle svar sammen og udarbejder statistik på, hvordan svarene fordeler sig i forhold til de fem muligheder. Alle svar indgår anonymt i statistikken. Inden jul kommenterer chefkonsulent Lars Kiertzner resultatet.

Vær opmærksom på, at du skal afgive dit svar fra din computer, da vi har problemer med at modtage svar fra smartphones og tablets. 

 

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype