Nyheder

Klar til banken?

Faglig nyhedDet handler om at være velforberedt, når du møder din bank eller investor. Har du ikke styr på tallene i din forretning, kan det blive svært at overbevise andre om, at din virksomhed har potentiale.

Banken eller investorer er mange gange dine kunders vigtigste forretningsforbindelser. Derfor skal dine kunder komme deres spørgsmål i forkøbet med et solidt materiale, der kan hjælpe dem til at sikre den finansiering, de har brug for.

Denne folder giver inspiration til en række overvejelser, som kan give dine kunder et bedre fundament, når deres bank eller investor skal forstå kundens forretning.
Giv folderen til dine kunder som inspiration og brug den som indgangsvinkel til at tale med dine kunder om, hvordan kunden kan dokumentere og præsentere sin nuværende forretning og sit fremtidige potentiale.

Du har også mulighed for at købe fysiske eksemplarer af folderen her 

Finansieringskatalog til FSR – danske revisorers medlemmer
I forlængelse af ”Klar til Banken?” har FSR – danske revisorer, udarbejdet et medlemsrettet finansieringskatalog, hvor revisorerne kan læse mere indgående om alternative finansieringskilder, der udbydes af andre end bankerne.
Kataloget giver et overblik over de alternative finansieringsmuligheder markedet byder på samt hvilke krav og ansøgningsprocedurer, der knytter sig til de forskellige finansieringskilder.

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype