Nyheder

Hvad er status på regnskabsstandarder fra IASB - hør mere på konferencen den 3. september i Industriens Hus

Faglig nyhedJan Engström fra IASB Board giver på konferencen om årsrapportprisen 2013 et overblik over, hvor langt IASB er kommet med de nye standarder om bl.a. indtægter, leasing, finansielle instrumenter og forsikringskontrakter samt om arbejdet med ny begrebsramme.

Regnskab

Den 3. september 2013, kl. 14-18, afholder FSR – danske revisorer og Dansk Industri den årlige uddeling af Årsrapportprisen. Som deltager er du med til at bestemme, hvem der vinder de tre specialpriser.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig - men det bør gøres senest torsdag den 29. august. Der er allerede over 120 tilmeldte.

Konferencen afholdes igen i år i regi af Dansk RegnskabsForum, men er i år flyttet til konferencesalen i det nye Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Der er som noget nyt aktuelle regnskabsfaglige indlæg - nemlig fra Cliwe Bidwell (MerchantCantos), der kommenterer og sammenholder de største britiske selskabers årsrapporter med de nominerede til den danske årsrapporpris, samt fra Jan Engström, IASB Board member. Herudover er der korte indlæg fra økonomidirektører mv. fra de ni nominerede selskaber og fra tre opponentpaneler.

Formålet med Årsrapportprisen er at fremme og udvikle "best practice" for regnskabsaflæggelse og stimulere den regnskabsfaglige debat i Danmark.

Deltagerne i konkurrencen om Årsrapportprisen er udvalgt blandt alle børsnoterede selskaber, der har pligt til at benytte IFRS i koncernregnskabet, samt de 100 største selskaber målt på omsætning i det omfang de benytter IFRS, selv om de ikke er børsnoterede.Blandt de nominerede til de tre specialpriser vil dommerkomiteen finde en vinder af den samlede Årsrapportpris. 

Årsrapportprisen overrækkes i år af direktør Betina Hagerup, Erhvervsstyrelsen, direktør Tine Roed, Dansk Industri og administrerende direktør Charlotte Jepsen, FSR – danske revisorer.

Event'et finder sted i det nye Industriens Hus, konferencesalen, på H. C. Andersens Boulevard, Rådhuspladsen i København.

Deltagelse er gratis (dog et mindre gebyr ved udeblivelse) og berettiger til efteruddannelse for medlemmer af FSR - danske revisorer med 2 timer (vejledende) inden for Regnskab.

Tilmeld dig og/eller en kollega senest 29. august 2013 via regnskabspris@di.dk.

Download endeligt program for Årsrapportprisen den 3. september 2013 i Industriens Hus

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype