Nyheder

Lær af de bedste - der er endnu ledige pladser til årsrapportprisen den 9. september 2015

Faglig nyhedHvordan sikrer du en effektiv proces for aflæggelse af årsrapporten og hvordan formidles den bedst til gavn for regnskabsbruger? Deltag i uddeling af årsrapportpriser 2015.

Regnskab

Deltag i årsrapportprisen 2015 og få inspiration til, hvordan årsrapporten kan skabe værdi for dine kundevirksomheder. DI og FSR – danske revisorer uddeler priser til de bedste Årsrapporter i 2015.

Temaerne for årets specialpriser er:

- Årsrapporten på ti minutter

- Nedskrivningstest

- Bedste eksempler fra small/mid-cap selskaber

Dommerkomiteen har fundet de nominerede til den samlede årsrapportpris 2015 og årets specialpriser.

Vinderregnskaberne er udvalgt blandt børsnoterede selskaber samt de 100 største IFRS-selskaber i det omfang, de ikke er børsnoterede.

Dommerkomiteen har konstateret, at der sker en fortsat positiv udvikling i dansk regnskabspraksis. Der har været mange stærke kandidater igen i år, og det har været svært for dommerkomiteen at finde de nominerede.

Ud over prisoverrækkelser byder eftermiddagen også på faglige indlæg om formidling af årsrapporter og om, hvordan man effektivt aflægger en informativ årsrapport.

Efter arrangementet byder vi på forfriskninger i atriet i Industriens Hus, hvor der vil være mulighed for at netværke.

FSR’s Studie- og Understøttelsesfond, Karnov Group og Computershare er sponsorer for årsrapportprisen 2015.

TID OG STED

Onsdag den 9. september 2015, klokken 13.30 - 17.00 i Industriens Hus, DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

Deltagelse i arrangementet er gratis (dog et mindre gebyr, hvis man udebliver). Deltagelsen berettiger til efteruddannelse for medlemmer af FSR - danske revisorer med 2 timer (vejledende) inden for Regnskab.

Tilmeld dig nu - og allersenest den 7. september kl. 9 - på aarsrapportpris@di.dk eller via dette link.

Download invitation og program her.

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype