Nyheder

Årsrapportprisen 2016 afholdes d. 1. september 2016

Faglig nyhedSæt kryds i kalderen allerede nu. Næste års prisuddeling finder sted 1. september 2016. Arrangementet forgår i et samarbejde mellem DI og FSR – danske revisorer

Regnskab

Efter en velafholdt prisuddeling 2015 har dommerkomitéen allerede nu gået i gang med at planlægge næste års prisuddeling. FSR – danske revisorer og DI har fastlagt datoen og vi vil snarest muligt offentliggøre temaer for specialpriserne samt kriterier for selve hovedprisen i 2016.

I de seneste to numre af Revision & Regnskabsvæsen har fagleder Kristian Koktvedsgaard, DI to artikler om årsrapportprisen 2015, og hvad andre virksomheder kan lære af prisvinderne samt de norminerede.

Ved årets prisuddeling i 2015 præsenterede Stig Enevoldsen, medlem af Regnskabsteknisk Udvalg mv., fremtidens tendenser for årsrapporten, hvilket er et emne FSR – danske revisorer også vil bringe i fokus frem til prisuddelingen i 2016.

Dommerkomitéen for årsrapportprisen har på et møde fastlagt kategorierne for specialpriser i 2016. De tre specialpriser er:

Specialpris 1: Business model

Specialpris 2: CEO/Chairman’s letter

Specialpris 3: Regnskabsmæssige skøn og vurderinger

Dommerkomitéen vil senere uddybe en mere deltaljeret beskrivelse af de forskellige specialpriser. 


Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype