Nyheder

Sidste chance - deltag i årsrapportprisen 2017

Faglig nyhedDeltag i årsrapportprisen 2017 og se, hvordan de bedste virksomheder kommunikerer om gennemsigtighed om skatter, særlige poster og virksomhedens forventninger.

RegnskabArrangementer

Det er ved at være sidste chance for at tilmelde sig til årsrapportprisen 2017. Den 7. september 2017 vil FSR - danske revisorer i samarbejde med DI uddele årsrapportprisen samt tre specialpriser. Fokus i år er på gennemsigtighed om skatter, poster i anden totalindkomst og særlige poster samt virksomhedens forventninger til fremtiden.

Der er to hovedtalere på konferencen, nemlig JENS Lund, der er CFO hos DSV, der vandt årsrapportprisen i 2016. Han ser på, hvordan virksomheden balancerer brugernes forskellige ønsker om information samt på muligheder for yderligere digitalisering og automatisering af regnskabsaflæggelsen.

Hans Hoogervorst, der er formand for den internationale standardudsteder, IASB, taler om sin vision for internationale standarder i de næste 10 år, og hvordan virksomhedernes rapportering skal udvikle sig for ikke at blive disrupted af ny teknologi.

Tid & Sted

Torsdag den 7. september 2017, klokken 13.30 - 17.00 i Industriens Hus, DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København K.

Tilmelding

Tilmeld dig inden den 31. august 2017 på aarsrapportpris@di.dk eller via DIs hjemmeside.

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype