Nyheder

Debatmøde om IFRS 15 og den nye nøgletalsvejledning fra Finansforeningen

Faglig nyhedDen nye regnskabsstandard IFRS 15 omkring omsætning har vist sig at skabe udfordringer. Desuden er Finansforeningen på vej med en ny nøgletalsvejledning. Disse emner vil et debatmøde sætte fokus på.

Regnskab

Dansk Regnskabsforum afholder et debatmøde d. 4. maj 2015 om udfordringer i forbindelse med implementeringen af IFRS 15 samt om den nye nøgletalsvejledning fra Finansforeningen.
Den nye IFRS 15 om revenue recognition blev vedtaget af IASB i maj 2014 og træder i kraft for regnskabsår, der starter 1. januar 2017.

 På mødet vil tre forskellige virksomheder lægge op til debat ved kort at fortælle om de problemstillinger, som de ser for entreprenørvirksomheder, almindelige produktionsvirksomheder samt service- og shippingvirksomheder.

Den opdaterede nøgletalsvejledning vil blive præsenteret af formand for Finansforeningens Regnskabsudvalg Niels Leth og redaktør Henning Skov Jensen, Finansforeningen.

Mødet bliver afholdt hos EY, Osvald Helmuths Vej 4 på Frederiksberg d. 4. maj 2015 kl. 8.30-11.00.

Tilmeldingen skal ske senest d. 27. april 2015 og kan ske ved at oprette en profil på Dansk Regnskabsforums nyoprettet netværk her eller via e-mail til Dansk Industri (Jannie Finne Rasmussen) jjn@di.dk.

Vejledning til hvordan du opretter dig på Dansk Regnskabsforums nyoprettede netværk kan læses her.

Download invitationen her

Se præsentation fra dagens program her
Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype