Nyheder

FSR RevisorNetværk - Næste møder er i februar 2020 - vil DU med?

Faglig nyhedSuccesen fra de første 4 møder i 2019 følges nu op med 2 møder i februar 2020.

SMVFremtidens kerneydelser

Efter veloverståede møder i Kolding, Sorø, Næstved og Roskilde, vil SMV-indsatsen give møde i det nordlige Jylland den 12. februar 2020.

Vi har allerede tilmeldte medlemmer i områderne fra Holstebro til Egå og fra Silkeborg til Sæby. Derfor planlægges næste FSR RevisorNetværksmøde i Viborg området, hvor forhåbentlig så mange som muligt kan deltage.

Derudover er det vores håb at kunne samle nok deltagere til et møde på Fyn i februar 2020. Men det kræver lidt flere tilmeldte deltagere. Så kære kollegaer på Fyn og omegn – kom til tasterne og skriv til os.

Husk - det er gratis at deltage

Vi har blot brug for din tid og opmærksomhed i et par timer

Tilmeld dig et netværksmøde på mail: tilmelding@fsr.dk

Arbejdet i FSR RevisorNetværk kan mærkes i FSR – danske revisorer. Alle punkter fra møderne, er taget meget alvorligt.

Alle nuværende medlemmer af FSR RevisorNetværk bliver løbende orienteret om hvor langt vi er i processen. Alle modtog blandt andet en julehilsen med en oversigt over alle de berørte punkter.

Mange af punkterne med svar på hvad FSR – danske revisorer vil gøre, hvad FSR – danske revisorer allerede HAR gjort og hvad FSR – danske revisorer ikke har mulighed for at påvirke.

Områderne, der er blevet talt om, er bl.a.

IT – digitale trends, sikkerhed, uddannelse, GDPR, medlemsfordele

Uddannelse - Indhold, pris, form, medlemsinformation

Faglighed - Hotline, efteruddannelse, PEP, revisions- /revisorpligt, erklæringer, værktøjskassen

Politik - Standpunkter, synlighed, informationsniveau

SMV-indsatsen vil være meget synlige på det kommende SMV Forum i dagene 14. – 15. januar 2020 på Hotel Legoland. Alle deltagere må endelige komme og få en snak med os.

            Læs meget mere om FSR RevisorNetværk her

Du er velkommen til at kontakte SMV-konsulent Martin Høgh på mho@fsr.dk eller telefon 28890760, hvis du vil høre nærmere om FSR RevisorNetværk.

Med baggrund i FSR - danske revisors strategi for 2019-2021, er et af de største ønsker at komme i bedre dialog med foreningens medlemmer. Netop det er en af grundpillerne i FSR RevisorNetværk

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype