Nyheder

5 gode råd til indberetning af S10-selvangivelsen

Faglig nyhedSKAT har for FSR udarbejdet følgende 5 gode råd, der kan være med til at sikre en god proces ifm.den digitale indberetning af S10-selvangivelsen for de selvstændige erhvervsdrivende

Skat

SKAT har følgende 5 gode råd vedr. indberetning af S10 selvangivelsen i TastSelv Borger:

  1. Undgå ventetid, indberet i god tid. Erfaringsmæssigt er der op mod 20.000, der indberetter den sidste dag.
  2. Som noget nyt i år, etableres der kø funktion de sidste 10 dage af selvangivelsesfristen, i lighed med når TastSelv åbner i starten af marts. Du får derfor her en oplysning om hvor langt tid, der går, før du bliver lukket ind.
  3. Indberet via autorisation, og ikke via kundens TastSelv kode, så springer du køen over og er sikret at du kommer hurtigt ind i TastSelv Borger.
  4. Bemærk at det kan tage op til 15 sekunder fra du har fået kvitteringen for indberetningen til. at du kan se årsopgørelsen – så hav tålmodighed – det tager tid at danne en årsopgørelse på en selvstændig erhvervsdrivende.
  5. Har din kunde fået en årsopgørelse (lønmodtagere/pensionister mv.), men skal have en selvangivelse pga. erhvervs- eller udenlandsk indkomst, så kan der ikke selvangives via TastSelv efter d. 1. maj, hvorfor der skal selvangives ved indsendelse af papirselvangivelse.

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype