Nyheder

Driftsproblemer med nyt offentligt ejerregister er nu løst

Faglig nyhedErhvervsstyrelsen har nu oplyst til FSR - danske revisorer, at de driftsproblemer, der indebar, at visse professionelle brugere ikke kunne tilgå Det Offentlige Ejerregister nu er løst.

Virksomhedsret

En række revisionsfirmaer og andre brugere af Erhvervsstyrelsens nye ejerregister har i de senere uger oplevet problemer med at indrapportere ejerforhold i det nye ejerregister på vegne af selskaber.

Erhvervsstyrelsen har nu oplyst til FSR - danske revisorer, at problemet med at visse professionelle brugere - med fuldmagt fra deres klienter - ikke kunne tilgå Det Offentlige Ejerregister nu er løst. Erhvervsstyrelsen har været i kontakt med flere af de brugere, som tidligere var ramt af problemet, og de har alle bekræftet at kunne tilgå registret.

Hvis medlemmer af FSR - danske revisorer fortsat oplever problemer, kan medlemmerne naturligvis rette henvendelse herom til FSR - danske revisorers sekretariat eller direkte til Erhvervsstyrelsen.

Alle kapitalselskaber har ansvar for, at selskabets ejerforhold bliver registreret i Ejerregistret senest 15. juni 2015. Men mange selskaber vælger at bede deres revisor om at foretage indberetninger.

Link til det offentlige ejerregister på Virk Indberet her.

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype