Nyheder

Hvad sker der i den finansielle sektor? Fokus på krav til ledelsen og konsekvenser af ny revisorlovgivning

Faglig nyhedDer er indført nye krav til ledelsens funktioner i finansielle virksomheder og der er vedtaget en ny revisorlovgivning, der påvirker revisionen i den finansielle sektor.

Virksomhedsret

Udviklingen går stærkt i den finansielle sektor. Reglerne om ledelsens funktioner i de finansielle virksomheder er skærpet. Det har naturligvis betydning for virksomhedernes compliance-funktion og for den operationelle revision. Det har ligeledes betydning for de valgte revisorer. Derudover er der vedtaget en ny revisorlovgivning med skærpede krav til revisor i virksomheder af offentlig interesse.

FSR - danske revisorer vil på kursus den 9. juni 2015 sætte lup på de skærpede krav til ledelsen og til revisionen i finansielle virksomheder. Vi sætter ligeledes lup på it-sikkerheden i den finansielle sektor. Finanstilsynet orienterer desuden om tilsynets nye forretningsgang for dialog mellem revisor og finansinspektører i forbindelse med tilsynsbesøg i finansielle virksomheder.

Reguleringen i denne sektor er meget omfattende, og omfanget af regler er eksploderet efter finanskrisen. Der vil på kurset være fokus på en række aktuelle emner. Der vil herunder også være indlæg om den nye revisorlovgivnings betydning  for revisionen i virksomheder af offentlig interesse. Den nye revisorlovgivning vil umiddelbart have betydning for en stor del af de finansielle virksomheder.

Kurset vil have en varighed á 8 timer, og kvalificerer dermed til 8 timers obligatorisk efteruddannelse, jf. § 5 i efteruddannelsesbekendtgørelsen for godkendte revisorer.

Kurset er tilrettelagt af FSR - danske revisorers finansielle udvalg i samarbejde med Finanstilsynet og afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.

Se navne på foredragsholdere og tilmeld dig kurset her

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype