Nyheder

Video: Er kunstig intelligens og softwarerobotter relevant for din virksomhed?

NyhedKunstig intelligens, machine learning og softwarerobotter: Hvad kan det, hvad kan det ikke og hvad kræver det at komme i gang? Få overblikket i videoen fra FSR – danske revisorers gå-hjem-møde den 6. december 2018.

FSR – danske revisorer holdt den 6. december kl. 15.00-17.00 det andet i en række fyraftensmøder om digitalisering af virksomhedsdata og revisionsfirmaer.

Se kan se eller gense arrangementet i videoen herunder.

 

På gå-hjem-mødet tegnede vi både de store linjer og dykkede ned i praktisk brug af kunstig intelligens og softwarerobotter.

Mødet startede med en introduktion til kunstig intelligens og machine learning, som zoomede ind på, hvad det er, hvad det ikke er, hvad kan det bruges til og hvordan du kommer i gang. Oplægsholder var Kaare Brandt Petersen, Implement, der er fysiker fra Københavns Universitet og ph.d. i matematisk modellering fra Danmarks Tekniske Universitet. Kaare har netop været medforfatter på rapporten Kunstig Intelligens i Danmark, som Implement udsendte i august i år.

Herefter gik vi i dybden med brugen af machine learning i praksis, da Noitso fortalte, hvordan machine learning indgår i deres arbejde, når de bygger løsninger, som kreditvurderer private og virksomheder.  

Mødet sluttede med fokus på robotter – softwarerobotter for at være mere præcis, da chefkonsulent med speciale i procesautomatisering - Tina Kragelund fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (en del af SKAT) - kom med konkrete eksempler på, hvordan SKAT bruger softwarerobotter til at automatisere diverse opgaver.

Spring til de forskellige dele af programmet via linkene herunder: 


Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype