Gå-hjem-møde: Digitalisering af virksomhedsdata og revisionsfirmaer, AFHOLDT

Digitaliseringens udfordringer og muligheder, automatisk opstilling af årsrapporten og værdi for både virksomheder og kunder. Vi sætter fokus på digitaliseringens betydning for virksomhedsdata og revisionsfirmaerne den 22. august.

FSR – danske revisorer blev afholdt den 22. august fra kl. 15-17.30 det første af to fyraftensmøder om digitalisering af virksomhedsdata og revisionsfirmaer.

Du har mulighed for at se eller gense dagens oplæg her.

Programmet bestod af CBS, HK og Erhvervsstyrelsen, som i fællesskab tegnede de store linjer og dykkede ned i den konkrete digitalisering i branchen over 2 timer, hvor de satte fokus på de udfordringer og muligheder virksomhederne og revisorbranchen står over for, hvordan virksomhederne kan drage nytte af nye teknologier og Erhvervsstyrelsens planer for at digitalisere virksomhedernes data for eksempelvis at opstille virksomhedernes årsrapporter automatisk.

Se oplæggene via linket herover og bliv klogere på, hvordan data kan skabe værdi og hvilke muligheder digitaliseringen giver for virksomhederne og revisorbranchen - og bliv opdateret på Erhvervsstyrelsens planer om at gøre det lettere at indsende og udveksle økonomniske data.

Program: De enkelte elementer linker til video fra indlægget