Medlemsmøder i foråret

Mød din forening til medlemsmøder og hør om den nye strategi, vores nye kvalitetshandlingsplan samt vores særlige initiativer på SMV-området. 

Udnyt muligheden for at komme i dialog med din forening og få 1 OE-time i revision. Arrangementet er naturligvis gratis for medlemmer og medlemsvirksomheder.

Vi er opmærksomme på, at I er midt i jeres højsæson. Derfor arrangerer vi møderne som morgen- og gå-hjem-møder, så I kan få en hel dag på kontoret.

 

Den nye 3 årig strategi

Foreningens bestyrelse har vedtaget en ny ambitiøs strategi, som har foreningens medlemmer som fokuspunkt i alt, hvad vi foretager os. Medlemmerne skal kunne se og mærke, at foreningens løsninger gør en forskel i hverdagen. Det politiske arbejde skal koncentreres om områder, der understøtter branchens forretningsmuligheder. Det faglige arbejde skal have et stærkere afsæt i samfundets og erhvervslivets behov samt et stærkere forretningsperspektiv. Adm. direktør, Charlotte Jepsen vil sammen med den øvrige direktion præsentere strategiens elementer med henblik på dialog og feedback.  

 

Kvalitetshandlingsplan – sådan får du hjælp fra foreningen til bedre kvalitet
Sekretariatet har sammen med foreningens Kvalitetsudvalg udarbejdet en handlingsplan med forslag til at styrke kvaliteten i revisorbranchen yderligere. Kom og hør om handlingsplanen og hvordan den kan være med til at forbedre kvaliteten i din virksomhed. Der er i alt 36 initiativer, heriblandt hjælp til den interne efterfølgende kontrol samt et konkret redskab til at identificere fejl, så man undgår kritik fra den offentlige kvalitetskontrol. Chefkonsulent Vibeke Sylvest vil være til stede og besvare spørgsmål.

 

Foreningens indsats for revisorer, der betjener SMV-segmentet
Den ny strategi 2019-21 betyder også en særlig indsats for de medlemmer, der arbejder i SMV-segmentet. FSR – danske revisorer vil blandt andet sammensætte revisor- og rådgivningsfaglige pakker, som revisorerne kan bruge direkte i kundemøder eller til kundearrangementer, eksempelvis ”Hvorfor revisor” eller ”Få finansieret din virksomhed”.  Vi har et særlig fokus på digitale services og værktøjer, der klæder revisor bedre på til at rådgive sine SMV-kunder indenfor optimering af deres forretning. Der sker bl.a. gennem samarbejdsaftaler. Første aftale var med e-inkasso.dk, flere er på vej. Har indsatsen rette fokus? Chefkonsulent Sara Sayk, der er ansvarlig for indsatsen, stiller op til ris og ros.

 

Der vil være rig mulighed for spørgsmål og dialog i løbet af mødet.

 

Fra FSR danske revisorer deltager:

Charlotte Jepsen, Adm. direktør

Tom Vile Jensen, Direktør / Brian A. Wessel, Faglig direktør

Sara Sayk, Chefkonsulent

Vibeke Sylvest, Chefkonsulent

 

Du kan deltage på medlemsmøderne her:

27/3 kl. 8:00 – 10:00, Hotel Quality, Taastrup

2/4 kl. 08:00 – 10:00, Hotel Comwell Middelfart

2/4 kl. 16:00 – 18:00, Hotel Horisonten, Aarhus

 

Vi glæder os til at se dig til dialog om strategi, kvalitet og forretning.

 

NB. Vi har et no-show fee på 300,-