Revisorkurser 2019

Du kan finde årets revisorkurser i venstre side.

Uddannelse

Målgruppe

Kurserne henvender sig fagligt til to grupper af medarbejdere, alt efter hvor meget erfaring du har. Der er kurser til dig med 3-5 års erfaring, som f.eks. har gennemført en elev- eller trainee-uddannelse, eller som har brug for et godt supplement med en praktisk vinkel til HD.-studiet. Derudover er der kurser til dig med mere end 5 års erfaring, som har brug for et brush-up, eller som har fået tildelt nye arbejdsområder.

Udbytte
Det primære formål med kurserne er, at du skal kunne implementere din nye viden direkte i din hverdag. Du kommer hjem med konkrete værktøjer, som skal lette din hverdag og give større værdi for dig og din chef, såvel som dine kollegaer og kunder.

Kursusindhold
Gennem dialog med uddannelsesansvarlige på tværs af branchen har vi undersøgt, hvilke uddannelsesbehov virksomhederne og deres medarbejdere har i en travl hverdag. Ud fra dette har vi skræddersyet vores kurser, så de tager udgangspunkt i de arbejdsopgaver, som du sidder med på netop dette tidspunkt i din karriere.

Undervisningsmetode
Undervisningen er involverende og virkelighedsnær. Den foregår som en vekselvirkning mellem klasseundervisning og opgaveløsning, som tager udgangspunkt i cases, dilemmaer og diskussioner/spørgsmål.

Undervisere
Underviserne er alle udøvende revisorer med solid praktisk erfaring og undervisningserfaring. Kursusindhold såvel som undervisningsmateriale er udviklet og kvalitetssikret af FSR- danske revisorer i tæt samarbejde med den enkelte underviser.

 

Du kan læse mere om kurserne i vores kursuskatalog.

Kontakt

  • Lisa Abel Christensen

    Uddannelseskonsulent Cand.Mag

    4193 3142


Tilmeld dig revisorkurserne

Gå til Kursusplanlæggeren

 

Kontakt:

Tlf: 3393 9191
Mail: kursus@fsr.dk