Leder februar 2020

Nyt semester, ny sæson

Så passerede vi den 1. februar og semesterstart. De fleste af jer har formentlig haft en travl januar med eksaminer og projekter. Jeg håber, det er gået godt, og at I er klar til nye faglige udfordringer.

I revisorbranchen er første halvår højsæson, og vi har allerede set de første årsregnskaber fra nogle af de store danske virksomheder som for eksempel Carlsberg, Pandora og de store banker. De af jer, der arbejder i branchen, har nok allerede mærket travlheden.

Årsregnskaberne er en vigtig - nok den vigtigste - milepæl i virksomhedernes dialog med deres interessenter. Det er et finansielt holdepunkt, som skaber transparens og tillid i forhold omverdenen. Derfor er det en interessant og lærerig proces at samarbejde med virksomhederne om deres årsregnskab. Det er i det forløb, man får indblikket i forretningen og dermed grundlaget for at kunne levere den professionelle rådgivning, som er vigtig for mange virksomheder - både store og små.

I foreningen er vi så småt ved at forberede næste års arrangementer. I foråret planlægger vi revisorcocktail, eventet ”Få inspiration til dit speciale” i samarbejde med Deloitte samt en påskekonkurrence.

Desuden er vi i gang med de første forberedelser til DanicaPrisen, som gives for de bedste hovedopgaver på cand. merc. aud. Prisen fylder 30 år i år, og i den anledning har vi givet den et “face lift” og tilføjer skat som et af de temaer, man kan skrive om. Skatteområdet er forretningsmæssigt i ekspansion og fylder stadig mere i virksomhedernes forretning og som rådgivningsfelt i revisorbranchen. Derfor synes vi, der er mange gode grunde til at kandidatafhandlinger om skat kvalificerer til DanicaPrisen.

Herfra skal lyde en opfordring til alle jer, der er skal eller er i gang med kandidatafhandlingen: Stå på tæer, stræb efter en topkarakter og indstil afhandlingen til DanicaPrisen. Det er en karriere-booster.

Jeg ser frem til at se jer ved forårets arrangementer.

Bedste hilsner

Charlotte Jepsen

Kontakt

 • Charlotte Jepsen

  Administrerende direktør

  3369 1098
  4193 3198
 • Julie Rich

  Student

  4193 3130

Bliv medlem af FSR Studerende

FSR – danske revisorer leverer viden om revision, regnskab og skat til mere end 5000 medlemmer – også viden, du som studerende kan få glæde af og som stiller dig stærkere i løbet af din studietid. Som medlem af FSR Studerende hjælper vi dig i at stå stærkere fagligt og opbygge et stærkt netværk.

Læs mere om FSR Studerende