Nyheder

Foreningens arrangementer i foråret

Så er påskeferien forbi, og for mange af jer begynder slutspurten frem mod de afgørende eksaminer eller store afleveringsprojekter.

For de cand. merc. aud.-studerende, der afleverer deres kandidatafhandlinger inden sommerferien, er der mulighed for sammen med deres vejleder at indstille sig til Danica Prisen, som uddeles ved et festligt arrangement på Børsen den 25. oktober 2019. Med Danica Prisen, som uddeles til de bedste og mest innovative kandidatafhandlinger, vil vi gerne markere betydningen af et højt fagligt niveau. Først og fremmest er det en stor personlig tilfredsstillelse at præstere noget, som andre anerkender. Men det er også adgangsbillet til et attraktivt karriere-track - ikke bare i revisorbranchen, men de fleste andre steder. Læs mere om prisen her og hør i videoen her, hvorfor du skal ansøge om prisen.

På den politiske scene er det slutspurten frem mod folketingsvalget, som er gået i gang. I den anledning har vi inviteret til Revisor Cocktail og politisk debat den 26. april fra kl. 17-19 på Papa Bird i Kødbyen. Mette Reissmann (S) og Jan E. Jørgensen (V) giver deres bud på fremtidens uddannelsessystem, og der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og til dialog. Læs mere om arrangementet her.

I FSR vil vi benytte folketingsvalget til bl.a. at sætte fokus på uddannelsespolitikken.

Med en accelererende teknologisk udvikling og de hastige forandringer, vi oplever i øjeblikket, er det afgørende, at vi har et uddannelsessystem, der sikrer, at de studerende er rustet til en fremtid, som er under konstant forandring. Det betyder bl.a., at uddannelsen ikke skal slutte den dag, man forlader universitetet. Uddannelsen skal fortsætte gennem hele arbejdslivet - det er forudsætningen for at fastholde det høje faglige niveau, som er adgangsbilletten til de spændende stillinger i bl.a. revisorbranchen.

På trods af de forestående eksaminer, projekter og afhandlinger håber jeg at se jer foreningens arrangementer her i foråret og forsommeren. Lad det være et “åndehul” midt i studierne.

Charlotte Jepsen
Adm. direktør

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype