Nyheder

Leder december 2019

Året går på held og vi kan se tilbage på et år, hvor uddannelse fik en mere fremtrædende placering – både i regeringens og Folketingets prioriteringer og den offentlige debat. Det er en god udvikling på et tidspunkt, hvor verden forandrer sig med en hidtil uset hastighed. I den situation er uddannelse og kompetencer nøglen til at kunne tilpasse sig og leve op til kravene på fremtidens arbejdsmarked. 

Netop de merkantile universitetsuddannelser, som for eksempel cand.merc.aud., har historisk vist deres styrke med blandt andet gode afsætningsmuligheder takket være løbende udvikling og fornyelse af pensum og en stærk opbakning med økonomiske ressourcer og undervisere fra aftagerne, hvor revisorbranchen er en af de største. Sådan vil det også være de kommende år, og fra foreningens side har vi i 2019 dedikeret økonomiske ressourcer til, sammen med Århus Universitet og et par af vores store medlemsfirmaer, at udvikle moduler i dataanalyse netop for at sikre de nødvendige kompetencer til et arbejdsmarked, hvor ny teknologi får stadig større betydning. Modulerne vil blive udbudt på alle de fynske og jyske universiteter. CBS har udviklet sit eget tilbud til de studerende.

Mange af jer er sikkert i fuld gang med de første eksamensforberedelser, nogen af jer har måske allerede været til de første eksaminer. Det er en hektisk tid med stort pres – og både glæde og skuffede forventninger. Herfra ønsker vi jer alle sammen held og lykke, og lader jer i fred frem til udgangen af januar måned.

Herefter tager vi igen fat med tilbud om faglige gå-hjem-møder, events og et nyt Innovationslab, som i 2020 skal handle om, hvordan vi får flere kvinde til at forfølge en karriere i revisorbranchen.

I 2020 håber vi også at kunne præsentere en række rabatordninger med cafeer og barer i de større byer, som et særligt tilbud til medlemmer af FSR studerende.

Endelig ser vi frem til at fejre 30 års jubilæum for Danica Prisen, hvor vi hylder og præmierer de bedste afhandlinger på cand.merc.aud-studie. Fordi det er jubilæumsår vil vi give den ekstra gas med større præmier og en mere festlig fejring.

Herfra har jeg blot at ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Bedste hilsner

Charlotte Jepsen


Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype