Nyheder

God sommer

Så blev det sommer. Eksaminerne er overstået, badevandet er 20 grader, og festivalsæsonen blev skudt i gang med den varmeste og mest støvede Roskilde Festival i mands minde.

I foreningen har vi gjort status over den seneste sæson og er glade for, at alle studiestederne udbyder cand.merc.aud. som erhvervskandidat, og at de fleste studiesteder optager alle ansøgere. Det har været en mærkesag for os at få genindført den succesfulde uddannelsesmodel med mulighed for at arbejde næsten fuldtid ved siden af studierne.

Vi glæder os også over, at vi har modtaget rekordmange opgaver til Danica Prisen, som vi uddeler for 28. gang ved et festligt arrangement den 5. oktober i den historiske børssal på Børsen i København. Det vidner om mange dygtige og dedikerede studerende med drive og ambitioner, og det er det, vi har brug for i revisorbranchen. Vi trækker lod om 10 billetter til prisoverrækkelsen og festen blandt medlemmerne af FSR Studerende. Kriterierne for at være med i lodtrækningen offentliggøres i forbindelse med studiestart. Jeg ser frem til igen i år at kåre revisorbranchens nye guldfugle.

Endelig har vi hænderne i vejret over, at revisorbranchen står til markant fremgang på Berlingskes Imageliste. Det er især dygtige medarbejdere og kvalitet, der trækker revisorbranchen op. Derfor er det alfa og omega, at vi har et stærkt og solidt grundlag af dygtige kandidater at rekruttere fra, og det er derfor, vi engagerer os i cand.merc.-studiet, hvorfra de statsautoriserede revisorer udklækkes, og derfor vi støtter det faglige miljø med gå-hjem-møder, inspiration til hovedopgaver og billige eksamenstræningskurser.

Så der er meget at glæde sig over ud over det gode vejr og sommeren.

Når vi kommer tilbage til august, har vi et spændende efterår foran os. Studiestart med besøg på alle studiesteder i slutningen af august måned. Foreningens årsmøde den 11. september, hvor netop uddannelse og kompetencer er temaet. Og kåring af vinderne af Danica Prisen i begyndelsen af oktober. Jeg håber at se mange af jer ved alle tre arrangementer.

God sommer

Charlotte Jepsen
Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype