Nyheder

God sommer

Sommeren er over os, og det er slut med at sidde og svede over eksamen.

 

Sommertid er lig med sommerferie, og mange af os skal ud at rejse og tanke ny energi. Andre skal måske på Summer School og tanke ny viden og inspiration. Andre igen skal bare slappe af og lave ingenting.  Det skønne ved sommeren er, at de fleste af os i en periode er fri af pligter og har friheden til at gøre lige det, vi har lyst til.

 

I FSR studerende bruger vi sommeren til at forberede efterårets aktiviteter – først og fremmest studiestart, hvor vi kommer rundt på landets fire universiteter og præsenterer foreningen, branchen og de mange gode tilbud, vi har til de studerende. Jeg håber at se mange af jer. I kan finde datoerne for de forskellige besøg her.

 

Det er også hen over sommeren, at vi forbereder kåringen af de bedste cand. merc. aud. afhandlinger – Danica Prisen. Danica Prisen er noget særligt. Det kan alle de tidligere prisvindere fortælle om. Prisen er et ærefuldt skulderklap. Prisen er en blåstempling. Og prisen har banet vej for attraktive karrieretrack for mange af de tidligere års vindere.

Fristen for at indstille sin afhandling til prisen er på mandag den 15. juli kl. 12.00. Har du opnået karakteren 10 eller 12 for din kandidatafhandling vil jeg vil opfordre til at indstille afhandlingen – din vejleder kan helt sikkert hjælpe med en anbefaling. Læs mere om Danica Prisen her.

 

Derudover bruger vi sommeren til at forberede det kommende års Innovationslaboratorium, hvor vi inviterer udvalgte medlemmer af FSR Studerende til at bidrage med ideer og tanker til foreningens arbejde. I år har det handlet om de studerendes forventninger til fremtidens revisorbranche. Resultatet var et manifest med ønsker til fremtidens revisorvirksomhed, en film og en række udsagn om, hvad de studerende forbinder med en attraktiv arbejdsplads, som blev præsenteret i foreningens medlemsblad Signatur og sendt til ledelserne og HR-cheferne i de store og mellemstore revisionsfirmaer. Læs mere om Innovationslaboratoriet her.

 

Næste år vil vi bruge vores Innovationslaboratorium til at udforske revisorbranchens muligheder i forhold til klima- og miljødagsordenen. Den ny regering har fastlagt meget ambitiøse reduktionsmål. Det kræver, at man kan måle og veje klimaaftrykket, hvilket er lige ned i revisorbranchens værktøjskasse. Det arbejde vil vi gerne invitere interesserede studerende til at være med til. Vi sender invitationer ud i løbet af efteråret. Der vil være et begrænset antal pladser, så det bliver efter først-til-mølle-princippet.    

 

Herfra er der blot at ønske jer alle en god sommer. På gensyn efter sommerferien, hvor vi skyder studieåret i gang med besøg på alle fire universiteter.

 

Administerende direktør

Charlotte Jepsen     

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype