Nyheder

Black Friday: Fede tilbud fra din forening

I dag er det Black Friday. Det er hverken en helligdag eller en generel fridag, men fredagen efter Thanksgiving i USA og årets største shoppingdag. Butikkerne og ikke mindst internettet er fyldt med fristende tilbud om store rabatter – også til studerende, som lokkes med tilbud om billige bøger, computere og andre uundværlige ting, som er en integreret del af et studenterliv.

Men før du bevæger dig ud i tilbudsjunglen, så brug lige fem minutter på nyhedsbrevet, hvor vi har samlet en række af de tilbud, vi har til foreningens studerende, og læs hvordan seks nyudklækkede cand.merc.aud.’ere ser fremtidens revisor og drømmejobbet i revisorbranchen.

Vi har sat en række arrangementer i kalenderen, hvoraf flere handler om kunstig intelligens og softwarerobotter, som allerede er en del af hverdagen i flere revisionsfirmaer.

Vi har en ambition om, at revisorbranchen skal være digitalt førende og kunne inspirere og vejlede ikke mindst de mindre virksomheder i at indtænke ny teknologi i deres forretningsmodel, hvoraf mange kæmper med at blive mere digitale. Det kræver digital parathed i branchen og hos medarbejderne at løfte den opgave.

Det er baggrunden for, at foreningen har besluttet at finansiere udviklingen af et valgfag i Data Analytics til cand.merc.aud.-studiet. Valgfaget udvikles i et samarbejde mellem Aarhus Universitet og dygtige revisorer og konsulenter fra revisorbranchen. Målet er at kunne udbyde faget i foråret 2019 og afvikle det første gang i efteråret 2019. Faget vil under alle omstændigheder blive udbudt i Aarhus, og SDU i Kolding har også givet tilsagn om at være med. Aalborg Universitet får ligeledes tilbud om at kunne tilbyde valgfaget. Jeg håber, at rigtig mange cand.merc.aud.-studerende vælger det nye valgfag. De digitale kompetencer bliver vigtige fremover, og i en tid med big data og Internet of Things er Data Analytics et afgørende redskab til dialog med kunderne om deres forretning.

Har du i øvrigt lyst til at høre mere om digitale løsninger og betydningen for revisors verden, så byder vi på gå-hjem-møde her den 6. december – kom og få tanket viden og få noget at spise til den skarpe pris af nul kroner.

Charlotte Jepsen

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype