Portræt af Michael Mosch Gellert

FSR Studerende tegner et portræt af den nye generation af revisorer og medarbejdere inden for økonomibranchen, og som netop er færdiguddannet som cand.merc.aud. Her kan du læse om Michael Mosch Gellert, der vandt tredjepræmien ved Danica Prisen 2018, og som i dag er Group Financial Controller hos KOMPAN A/S.

Hvorfor valgte du at læse cand.merc.aud.?

Da jeg havde afsluttet min bachelor i almen erhvervsøkonomi, valgte jeg at fortsætte på cand.merc.aud.-uddannelsen, da det under min bachelor blev klart for mig, at jeg gerne ville gå i retningen af regnskab, revision og den dertilhørende lovgivning. Samtidig var cand.merc.aud.-uddannelsen en naturlig del af min stilling som revisortrainee, hvillket gav mig en fantastisk mulighed for at kombinere den praktiske og den teoretiske læring på samme tid.

 

Hvordan ser dit drømmejob ud?

Drømmejobbet for mig er et job i et dynamisk, professionelt og internationalt miljø, som har en varieret hverdag, hvor udfordringerne er store og hvor kravene til det, man leverer, er høje. Jobbet skal kræve og give plads til, at man tager et stort ansvar, og at man hele tiden har mulighed for at udvikle sig. Jeg ser desuden samarbejde som en vigtig del af mit drømmejob, da det er vigtigt for mig, at der er mulighed for at sparre med andre for at løse opgaverne af højest mulig kvalitet, samt for at udvikle både sig selv og andre i forbindelse med, at opgaverne løses.

 

Hvad lægger du mest vægt på i forhold til dit arbejdsliv?

I mit arbejdsliv lægger jeg stor vægt på frihed, fleksibilitet og tillid samt ansvar, udvikling og kompleksitet, da de alle er med til at motivere mig i dagligdagen. Det er vigtigt for mig, at man hele tiden kan og skal udvikle sig fagligt og personligt med sit arbejde, samt at man får lov til at tage ansvar og være beslutningsdygtig. Som sagt tillægger jeg det også stor værdi at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø, hvor ens kolleger er med til at motivere og udvikle én, og hvor man har mulighed for at påvirke både sin egen og andres dagligdag.

 

Studerende

bliv medlem her

 

Hvorfor revision?

Ulovlige lån, skattebetalingen, gennemsigtighed og transaktionsomkostninger.
Et tilvalg eller fravalg af revision har betydning for flere områder.

Her på siden samler vi analyser og undersøgelser omkring den betydning revision har for danske selskaber og dansk erhvervsliv.

Se alle analyser og surveys fra FSR - danske revisorer her

Gode råd om ...

Dansk Erhverv udgiver en række pjecer i serien "Gode råd om". Du kan eksempelvis finde informationer om ferieloven, klagehåndtering, efteruddannelse samt støtteordninger og tilskud til medarbejdere.