Vil du have bedre dialog med kunden løbende og ikke kun en gang om året, kan CrediWire være værktøjet du mangler. Medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer får gode fordele hos CrediWire.

DigitaliseringSMV

CrediWire tilbyder revisorerne at følge med i deres kunders udvikling via deres økonomistyringssystem og benchmarke deres præstation mod den øvrige branche i realtid.

Du kan som virksomhedernes foretrukne rådgiver, danne dig et troværdigt overblik over din kundes regnskabsmæssige udvikling, og bruge det til at skabe værdi hos din kunde med relevant rådgivning, der rammer netop de punkter hvor der er behov for fokus. 

CrediWire forbinder dine kunders bogføringssystem til deres platform og lader dem dele deres forretningsdata med dig i intuitive dashboards. 

Når bogføringen er opdateret, giver CrediWire dig indsigt i den seneste udvikling i din kundeportefølje. 

Få rapportering i realtid

Med CrediWire får du et hurtigt overblik over dine kunders økonomi i realtid. Du vælger, hvilke elementer der skal med i rapporten og får muligheden for at kommentere på disse. Rapporten deles nemt med klienten, som modtager et unikt link til rapporten.
Du får mulighed for at levere en mere tilstedeværende og hyppigere rådgivning.

Få rapporterne leveret

CrediWire laver et grundigt analysearbejde i realtid på din kundeportefølje og leverer rapporterne til dig. Du slipper for at sende påmindelser til kunder for at få data samt bunker med printede råbalancer eller andet fysisk dokumentation.

Nå endnu dybere ned i økonomien og bistå din kunde med finansielle samt operationelle råd. 

Rådgivningsbaseret kundedialog

CrediWire hjælper dig med at få et aktuelt indblik i overskudsgrad, dækningsgrad, soliditetsgrad med mere i kunderne samt deres brancher.
Det effektiviserer din forberedelsestid, så du kan bruge tiden sammen med kunden og skabe værdi med relevant og rettidig rådgivning.

Som medlemsvirksomhed i FSR -danske revisorer kan du opnå gode medlemsfordele

CrediWire har både abonnementsbetaling for licens samt betaling for rapporter. Få gode medlemsfordele på begge. 
Her  kan du læse de fulde medlemsfordele og få oplysningerne der giver adgang til medlemsfordelene (forbeholdt medlemsvirksomheder, benyt personligt medlemslogin)

Medlemsvirksomheder kan opnå medlemsfordelen

Medlemsvirksomheder; en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer, kan opnå rabat på abonnement og øvrige medlemsfordele hos CrediWire.

Se mere her og kontakt:

Har du overordnet spørgsmål til samarbejdet, er du velkommen til at kontakte Kasper Skjold, VP Sales & Customer Success på
telefon 31 77 18 43 eller ks@crediwire.com.

 

 

Kasper Skjold, VP Sales & Customer Success

Har du spørgsmål til CrediWires service eller funktionalitet, er du velkommen til at kontakte Succes Manager Emil Buch på
telefon 26 12 24 90 eller eb@crediwire.com  

 

Emil Buch, Succes Manager 

Her kan du læse mere om CrediWire