Match-online.dk for de professionelle ejerskifte-
rådgivere

Du kan som medlem af FSR – danske revisorer opnå en lang række af rabatter og medlemsfordele på match-online.dk

SMV

Virksomheden match-online.dk er Danmarks største handelsplads for professionelle ejerskifterådgivere.Virksomheden match-online.dk formidler virksomheder og skaffer synlighed overfor mere end 3.000 potentielle købere.

Som revisor kan du bruge match-online.dk når du hjælper dine kunder med virksomhedssalg, kapitalfremskaffelse eller vækst via et virksomhedskøb. Se mere om dine muligheder her.


Hør adm. direktør Johnnie Bloch Jensen i match-online.dk fortælle hvordan du kan bruge match-online.dk i din ejerskifterådgivning. Som medlem af FSR - danske revisorer kan du gratis få understøttet din ejerskifterådgivning.

Som medlem af FSR – danske revisorer kan du blive gratis ”bronzemedlem” af match-online.dk og få 10 procent rabat på alle ydelser i match-online.dk og gratis ejerskiftemateriale.

Som sølv- eller guldmedlem af match-online får du 25 procent rabat på alle ydelser i match-online.dk samt mulighed for at få tilpasset ejerskiftemateriale med eksempelvis dit logo.

Virksomheden match-online.dk giver hjælp i processen, støtte til opsætning af annoncer, hjælp til opstilling af materialer til interesserede investorer, workflow-støtte med automatisk fremsendelse af dokumenter til interesserede købere samt adgang til et bredt sortiment af dokumenter og skabeloner.

Se alle ydelser og rabatter her

Du kan også få hand-outs, du kan bruge i en snak med dine kunder om ejer- og generationsskifte.
Pt. har vi fire hand-outs der giver et kort overblik over henholdsvis:

Generationsskifte -  de indledende tanker og et kort overblik over et salg fra de første tanker til finansiering og skattemæssige forhold.

Salgsmodning - målet med og indholdet af en salgsmodning og at det med fordel kan være en del af virksomhedens løbende udvikling.

Salgsmateriale - hvad skal salgsmaterialet indeholde, hvilke spørgsmål skal det besvare og hvad skal det vise om din kundes virksomhed.
Salg af virksomhed -  faserne i selve salget af en virksomhed fra beslutning om salg er taget til mødet med potentiel køber.
Som medlem af FSR - danske revisorer og rådgiver tilknyttet match-online.dk kan alle hand-outs downloades gratis her.

Se mere om dine muligheder her og se mere om match-online.dk her

Som medlem af FSR – danske revisorer indgår du en direkte aftale mellem revisionsvirksomheden og match-online.dk via match-online.dk’s hjemmeside. Find mere information eller indgå aftale nu

Ved spørgsmål kan du kontakte administrerende direktør hos match-online.dk Johnnie Bloch Jensen på e-mail: jbj@match-online.dk eller mobil: 2073 1616

Kontakt

 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133

Er du klar til at rådgive om ejerskifte?

 

Følg med på www.ejerskifteklar.dk når FSR - danske revisorer sætter spot på emnet ejerskifte.

Brug Revisorernes Hus som dit Pitstop i København. Her kan du f.eks. holde uformelle møder.

Brug Revisorernes Hus

Opgradér din rådgivning, din erhvervsservice eller din egen debitoropfølgning.

e-inkasso tilbyder gratis moduler og gode rabatter til FSR – danske revisorers medlemmer.

Læs mere her