ReviBot gør hentning og kontrol af data fra Skattestyrelsen simpelt og overskueligt. Med ReviBot kan du som medlemsvirksomhed hos FSR – danske revisorer nemt og blot med ét klik hente data fra Skattestyrelsen, og dermed gøre dit arbejde mere effektivt.

SMV

ReviBot er en softwareløsning, der henter data hos Skattestyrelsen. Du kan hurtigt og effektivt kontrollere om eksempelvis moms, selskabsret eller personskat er indberettet og dermed spare tid og skabe mere værdi for dine kunder.

ReviBot gør hentning og kontrol af data fra Skattestyrelsen simpelt og overskueligt.
Effektiviser dit arbejde med et klik

ReviBot gør hentning og kontrol af data fra Skattestyrelsen simpelt og overskueligt. Du skal logge ind med NemID via nøglefilen og sætte ReviBot i gang med at indhente data fra Skattestyrelsen ud fra din kundeliste.

Pt. har ReviBot seks funktionaliteter: Udtræk af skattekonto, Udtræk af momskvitteringer, Udtræk af e-indkomst, Kontrol af moms, Kontrol af personlige selvangivelser samt Kontrol af selskabers selvangivelser.

ReviBot forventer at tilføje yderligere syv funktionaliteter i foråret 2020: Lønsum, R75, Forskudsopgørelse, Årsopgørelse, udbytte, tinglysningen og CVR-data.

ReviBot er udviklet og drevet af Din Revisor ApS, som er et registreret revisionsselskab. Anders Bærentzen, indehaver og registreret revisor i Din Revisor ApS fik udviklet ReviBot, da han selv savnede et effektivt og betalbart værktøj til indhentning af data fra Skattestyrelsen.
Sikkerhed

Da du logger ind med NemIDs nøglefil, er ReviBot helt sikker at benytte. Det er kun dig, der kender koden, og ReviBot opererer kun på Skattestyrelsens hjemmeside. Samtidigt er det er kun dig, der har adgang til de hentede data.

Medlemmer af FSR - danske revisorer, kan få medlemsfordele

Som medlem af FSR – danske revisorer kan du få gode fordele hos ReviBot

Her kan du læse de fulde medlemsfordele og få linket der giver direkte adgang til medlemsfordelene (forbeholdt medlemsvirksomheder og aktive godkendte revisorer, benyt personligt medlemslogin)

Medlemsvirksomheder, der kan opnå fordele hos ReviBot, er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer, der kan opnå fordele hos ReviBot.

Medlemmer der kan opnå fordele hos ReviBot er et personligt medlem der er registreret som aktiv statsautoriseret eller registreret revisor. 

Se ReviBots funktionaliteter og hvordan du henter data og tjekker indberetninger med videre i videoen herunder.

 

Pt. henter ReviBot data fra hele kundelisten eksempelvis når du kontrollerer momsindberetninger og det er ikke muligt at hente data fra udvalgte kunder. Fra foråret 2020 vil det være muligt at til/fravælge de kunder, du vil hente data på.
Kontakt

Har du nogen generelle spørgsmål til ReviBot, eller vil du gerne høre mere om ReviBot, bedes du kontakte Anders Bærentzen 
på telefon 50 50 34 60 eller
e-mail ab@dinrevisor.net

 

Anders Bærentzen
Indehaver, registreret revisor

 

Her kan du læse mere om ReviBot