Nyheder

Revisorer finder og retter fejl i syv ud af 10 regnskaber

NyhedEn rundspørge i Revisorbranchens Ekspertpanel viser, at syv ud af 10 af panelets medlemmer finder og retter fejl i virksomhedernes årsregnskabsudkast.

Om revisorRevision

Syv ud af 10 revisorer svarer bekræftende på, at de har fundet og rettet fejl i virksomhedernes årsregnskabsudkast. Det fremgår af en rundspørge til Revisorbranchens Ekspertpanel, som består af 275 statsautoriserede revisorer. Ifølge Anders Bisgaard, der er formand for FSR’s revisionstekniske udvalg, er vigtigheden af et retvisende regnskab steget under den nuværende økonomiske krise: "Kreditter bliver ikke bevilget eller forlænget, før det helt rigtige beslutningsgrundlag foreligger. Revisoren fylder derfor mere og er blevet vigtigere end for et par år siden, da bekymringerne ikke var så store", siger Anders Bisgaard.

Rundspørgen til panelet viser desuden, at et godt samarbejde med banken i stigende grad er blevet en forudsætning for overlevelse for mange virksomheder. Otte ud af 10 af medlemmerne i Revisorbranchens Ekspertpanel er helt eller overvejende enige i, at flere virksomheder det seneste år er blevet afhængig af bankens velvilje for at kunne fortsætte driften. For at sikre et positivt udfald af mødet i banken er det en god idé at tage kontakt til sin statsautoriserede revisor. Halvdelen af medlemmerne i Revisorbranchens ekspertpanel svarer således, at de har medvirket til, at deres kunder har fået fornyet kredit det kommende år.

Læs resten af surveyen her   

 

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype