Nyheder

FSR - danske revisorers medlemmer inviteres inden for på Christiansborg

MedlemsnyhedMød Erhvervs- og Vækstminister Annette Vilhelmsen, SF og erhvervsordfører Kim Andersen, Venstre

FSR – danske revisorers medlemmer inviteres til en uformel aften med politikere på Christiansborg. Det sker torsdag den 29. november kl. 17.30 (med start på mødet kl. 18.00). 

Som deltager får du en unik lejlighed til at mødes og debattere med politikere, der sætter dagsordenen på erhvervspolitikken, og som også har indflydelse på revisorbranchens rammevilkår. Du har blandt andet mulighed for at møde Erhvervs- Vækstminister Annette Vilhelmsen (SF) og Kim Andersen, erhvervsordfører (V). Hele arrangementet er sat i scene i de historiske rammer for det danske folkestyre.

Arrangementet byder på en rundvisning i de historiske lokaler på Christiansborg med Kim Andersen som kyndig guide. Kim Andersen vil blandt andet fortælle om Christiansborgs historie, Grundloven som ramme for det danske demokrati og det politiske liv på ”Borgen”.   

Arrangementet byder også oplæg om den aktuelle finanslov samt en middag (buffet), hvor der vil være mulighed for en uformel dialog med politikerne.

Deltagerbetaling:
Deltagerbetaling per person: 950,00 kr. ekskl. moms (tilmelding er bindende, såfremt der ikke afmeldes senest 22. november 2012).

Tilmelding
Skal ske senest den 22. november 2012 på mail til svk@fsr.dk.
Din tilmelding bekræftes inden for 4 hverdage.
Arrangementet er forbeholdt et begrænset antal deltagere og der gælder først til mølle-princippet. 

Se praktiske oplysninger og invitation herAbonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype