Nyheder

Få Vækstfondens finansieringsmuligheder serveret live på skærmen

FSR - danske revisorer

Hvad er forskellen på en Vækstkaution og et Vækstlån, og hvordan kan de hjælpe til at finansiere vækst hos jeres kunder?
De spørgsmål vil Vækstfonden, som står bag en række finansieringsmuligheder til de danske virksomheder, gerne hjælpe revisor med at svare på.

Derfor tilbyder Vækstfonden at arrangere et live webcast for FSR – danske revisorers medlemmer, hvor de kort og præcist præsenterer alle de nye muligheder, Vækstfonden har for at finansiere vækst, udvikling og ejerskifter med vores nye Vækstlån, lån til grønne investeringer og de nye Vækstkautioner.

Et webcast er et fjernseminar, som du kan følge fra din computer. Webcastet giver Vækstfonden mulighed for at nå ud til mange revisorer på tværs af landet, og du skal ikke spekulere på transporttid og omkostninger. Du skal blot tænde computeren, så kan du følge med, mens Vækstfondens folk forklarer om de muligheder fonden kan tilbyde.

Hvordan foregår det i praksis?
Webcastet tager ca. 30 minutter med mulighed for forlængelse – alt efter om der er mange spørgsmål fra deltagerne. At deltage kræver blot en computer med lyd og en internetforbindelse.
I løbet af webcastet vil deltagerne via en chatfunktion have mulighed for at stille spørgsmål direkte til Vækstfondens folk.

Hvornår?
I første omgang vil vi lodde interessen for et webcast til revisorerne. Hvis interessen er til stede, vil vi sammen med Vækstfonden sætte en dato for et live webcast.
Er du interesseret i at deltage i et webcast fra Vækstfonden, så giv din interesse til kende via afstemningen herunder.
Har du ønsker til, hvilken ugedag eller tidspunkt webcastet skal ligge på, så marker det i afstemningerne til højre på siden.

Abonnér på nyt fra FSR
Vælg nyhedstype