DIGITAL SIGNATUR NR 3 2017: Ny persondataforordning

Nye persondataregler træder i kraft i maj 2018, men langt fra alle står klar til at tage de forholdsregler og initiativer, som forordningen kræver. En undersøgelse fra FSR – danske revisorer viser, at mange virksomheder både i og uden for revisorbranchen stadig har et stykke vej endnu for at komme helt på plads. Mange af forordningens krav gælder allerede i dag, men risikoen for store bøder har gjort, at mange nu interesserer sig ekstra meget for reglerne.

Det er ikke nyt, at virksomheder skal tage datasikkerhed alvorligt, og tolerancen over for brud på sikkerheden kan næppe forventes at blive større i den kommende tid. Men det er nyt, at kravene til dokumentation er skærpet, og at store bøder kan havne i postkassen, hvis dokumentationen ikke er på plads.

Du kan læse en række interviews, hvor fageksperter med hver deres faglige baggrund deler viden om de nye regler i forordningen og det foreslåede danske regelsæt og fortæller om, hvad reglerne har af betydning for revisorvirksomhederne selv, men også hvilke forretningsmæssige muligheder, forordningen giver. Du kan også læse en bred vifte af andre artikler.

 

Viser 1 til 12 af totalt 12 resultater

Sorter listen

Kontakt

  • Julie Gjøtterup Andersen

    Student

  • Jan Wie

    Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

    3369 1028
    4193 3128